Meille asiakkaiden ja henkilöstön tyytyväisyys on aina ollut sydämenasia. Siitä kertovat muun muassa hyvät tulokset sekä asiakaspalvelun laatua että henkilöstön tyytyväisyyttä mitattaessa. Näistä arvoista haluamme ja aiomme pitää kiinni myös jatkossa!

Aikaisemmin tänä vuonna kuulimme asiakkailtamme, että ICT-tukeemme oli aikaisempaa hankalampi saada yhteyttä. Siispä käärimme hihat ylös ja ryhdyimme etsimään juuri Triuvaren huipputiimiin sopivia tyyppejä. Onnistuneiden rekrytointien ansiosta IT-tukemme on nyt entistä vahvempi. Lisäksi olemme kehittäneet tukipalveluita uuden ICT-palvelukoordinaattorimme toimesta. Mutta mitä tämä kaikki oikein tarkoittaa?

Laadukkaampaa asiakaspalvelua

Olemme kasvaneet asiakkaidemme mukana – ja mikäs sen parempaa kuin luoda yhdessä uutta ja isompaa! Viime keväänä kuitenkin huomasimme, että uudet haasteet ja vaatimukset ovat aiheuttaneet ruuhkaa IT-tukipalvelussamme.Ari-Matias Angeria toimii Trviuarella nykyisin ICT-palvelukoordinaattorinaHaasteita lähti taklaamaan pidempiaikainen työntekijämme ja rautainen asiakaspalvelun ammattilainen Ari-Matias Angeria, tuttavallisemmin Arska. Meillä oli mahdollisuus luoda tämä Triuvarelle täysin uusi ICT-palvelukoordinaattorin rooli yhdessä Ari-Matiaksen kanssa. Ehkä juuri siksi se toimiikin niin hyvin: Ari-Matias tietää, miten voimme kehittää toimintaamme ja mitä parempi palvelutaso meiltä vaatii.

Uudessa roolissaan Ari-Matias toimii toki edelleen asiakasrajapinnassa. Sen lisäksi hän vastaa nyt koko IT-tukemme palvelusta ja sen laadusta. 

Lisää vääntöä IT-tukeen

Ari-Matiaksen johdolla olemme uudelleenorganisoineet IT-tukeamme ja siten kasvattaneet tukitiimimme resursseja. Aikaisemman kolmen tukitiimiläisen sijaan samassa työvuorossa palvelee nyt viisi asiantuntijaa. 

Ja se tärkein bonus: Sen lisäksi, että olemme huomanneet tämän parantavan asiakastyytyväisyyttä, tukitiimiläiset ovat kehuneet oman työtyytyväisyytensä kasvaneen.

Joukossamme on uusia triuvarelaisia

IT-tukemme kehuu myös uusia työkavereitaan: olemme rekrytoineet tukitiimimme vahvistukseksi kolme uutta huipputyyppiä!Tutustu uusiin triuvarelaisiin: Markus Peltomäki (vas.), Axel Näsi, Markus LahelmaMarkus Peltomäki (kuvassa vasemmalla) toimii IT-tuessamme Tampereen toimistolla kokopäiväisenä. Rauhallinen ja huumorintajuinen Markus on löytänyt oman paikkansa porukastamme nopeasti.

Axel Näsiin (kuvassa keskellä) voi myös törmätä Tampereella. Tuntitöinä koneasennuksia, käyttöönottoja ja IT-tukea tekevä Axel on viittä vaille valmis IT-tradenomi.

Markus Lahelma (kuvassa oikealla) toimii lähituen roolissa pääkaupunkiseudun asiakkaillamme. Myös Markus tekee töitään joustavasti tuntityöläisenä ja myös hän on valmistumisen kynnyksellä oleva tietojenkäsittelyn tradenomi.

Tavoitteenamme on luonnollisesti saada sekä Axel että Markus kokoaikaistettua: juuri tällaisia tietotaitoja ja hyvää henkeä me triuvarelaisissa arvostamme!

Haluatko lukea lisää huippuporukastamme?

Tutustu triuvarelaisiin ja ota rohkeasti meihin yhteyttä koskipa asiasi sitten ICT-ratkaisuja tai esimerkiksi opinnäytetyön tekoa. Lisää tarinoita arjestamme täällä Triuvarella voit lukea myös blogistamme tai seuraamalla meitä esimerkiksi Instagramissa!

Triuvare Oy

Triuvare Oy