Haluamme auttaa asiakkaitamme parantamaan heidän kilpailukykyään ja saamaan kaiken hyödyn irti tietotekniikasta. Miten me sen oikein teemme? Kuule se asiakkaidemme suusta!

Tiesitkö, että palvelemme yrityksiä ja järjestöjä ympäri Suomen?

Etsitkö ICT-kumppania, joka puhuu samaa kieltä kanssasi – siis sellaisin termein, joita ymmärtää ilman IT-alan koulutusta? Palvelumallimme skaalautuu pienistä muutaman hengen yrityksistä palvelemaan satoja henkilöitä työllistäviä organisaatioita. Silti palvelussamme mikään ei muutu. Olemme ennen kaikkea kuunteleva ja ymmärtävä asiakaspalvelija.

“Asiantuntijan täytyy osata puhua myös asiakkaan kieltä ja ainakin itse olen kokenut, että ollaan saatu sellaista palvelua” – Saija Sippola, SAKU ry:n toiminnanjohtaja

Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että tiukan paikan tullen hän ei joudu jonottamaan puhelinvaihteessa, vaan pääsee keskustelemaan suoraan asiantuntijan kanssa. Olemmekin äärimmäisen ylpeitä siitä, että pystymme ratkaisemaan useimmiten asiakkaidemme tietotekniikkahaasteet jo ensimmäisen puhelun yhteydessä.

“Triuvare on palvellut meitä ystävällisesti ja ollut aina valmis auttamaan” – Varpu Jänisniemi, GoGo:n Brand Development Manager

Arvotamme asiakaslähtöisyyttä toiminnassamme korkealle. Istumme aina asiakkaidemme kanssa samalla puolella pöytää ja tarjoamme vain aidosti hyödyllisimpiä ratkaisuja ja tuotteita. 

Triuvaren asiakaspalautteiden keskiarvo 2019

Poikkeuksellinen palvelumalli ja monipuolista osaamista

Meillä asiakas ei maksa ongelmista, vaan siitä, että ICT-infra palvelee liiketoimintaa. Uskommekin Huoleton™ -palvelumallimme olevan jokaisen talouspäällikön suosikki!

Nykypäivänä yhden ihmisen kapasiteetti ei riitä hallitsemaan kaikkia IT:n osa-alueita yksin, siksi on tärkeää toimia tiimissä. Asiantuntijatiimimme koostuu eri osa-alueiden huippuosaajista. Asiakaslähtöiset osaajamme palvelevat asiakkaita ketterästi ja henkilökohtaisin suhtein.

“Oli helppo toimia, kun oli muutama ihminen, jotka vastasivat nopeasti viesteihin ja antoi niitä vastauksia, jotka meitä askarrutti” – Saija Sippola, SAKU ry:n toiminnanjohtaja

Monipuolinen osaamisemme kattaa ICT:n lisäksi myös tiedolla johtamisen kentän. Tarjoamme asiakkaillemme tukea sekä tiedolla johtamisen tehostamiseen että eri BI-työkalujen käyttöönottoon.

“Käytännössä ilman Triuvarea tätä Power BI:tä ei olisi syntynyt meille näin” – Jari Jormanainen, EC Engineeringin tehtaanjohtaja

Kasvu jatkuu edelleen – tutustu uusiin asiakastarinoihimme!

Jatkamme pitkäjänteistä työtämme missiomme eteen. Siksi myös referenssikirjastomme kasvaa jatkuvasti. Pysy siis kuulolla tänä keväänä! Luvassa on paljon uusia ja mielenkiintoisia menestystarinoita – asiakkaidemme kertomana tietenkin.

Triuvare Oy

Triuvare Oy