Tulevaisuudessa Triuvare tarjoaa enenevässä määrin myös tuottavuusliiketoiminnan ratkaisuja. Jo nyt Triuvare tarjoaa kustomoituja Sharepoint-ratkaisuja. Seuraavana tarjolle tulee CRM-järjestelmä Microsoft Dynamics 365. Suunnitelmissa on tuoda valikoimaan myös raportointityökalu PowerBI sekä projektinhallintaan Project Online.

- Tämä muuttaa liiketoimintaamme. Vaikka emme vielä koodaakaan, laajennamme repertuaariamme ICT-infrastruktuurista nyt myös softapuolelle. Uusi avaus tuo meidät vielä lähemmäksi asiakkaan liiketoimintaa. Tarjoamme jatkossa sovelluksia, joista on hyötyä myös liiketoiminnan kehittämiselle, kertoo toimitusjohtaja Toni Rantanen.

Uusi liiketoiminta-alue avataan palvelemaan nykyisten asiakkaiden tarpeita. Triuvaren asiakkailla on ollut vaikeuksia löytää kumppania, joka tarjoaisi tuottavuusliiketoiminnan ratkaisuja pk-yrityksille. Isojen yritysten tarjonta ei aina kohtaa pienempien organisaatioiden tarpeita.

Tuottavuusratkaisut

Uusista tuottavuusratkaisuista vastaa Triuvarella Ari Miromaa

Pilottiasiakkaiden avulla käytäntöön

Dynamics 365 on Microsoftin järeä asiakkuudenhallintatyökalu, joka sopii erityisesti isojen organisaatioiden tarpeisiin. Triuvare rakentaa ohjelmasta kevyemmän mallin, jonka ominaisuudet ja hinnoittelu sopivat paremmin pk-yrityksille. Tarkoituksena on, että valmis tuote on saatavilla syksyllä 2017. Sitä ennen uutta ohjelmistoa testataan Triuvaren omassa käytössä sekä pilottiasiakkailla.

- Otamme muutaman asiakkaan mukaan kehittämään ja kommentoimaan ohjelmaa. Etsimmekin nyt kumppaneita, joilla CRM-järjestelmä puuttuu kokonaan tai joilla on siinä kehitettävää.

Dynamics-projektin ohjaksiin on saatu Triuvarella kokenut konkari. Microsoftin Dynamics 365 -akatemian kautta Triuvarelle tulleella Ari Miromaalla on yli 20 vuoden kokemus eri teknologiasektoreilta. ICT-, matkapuhelin-, lisälaite- ja kulutuselektroniikassa toimineella Arilla on erittäin monipuolinen osaaminen ohjelmistopuolelta, laatuasioista sekä ICT-projekteista ja prosesseista. Taskussa on ITIL-sertifikaatti sekä ISO 9001 -laatujärjestelmän tuntemus.

Triuvare Oy

Triuvare Oy