Triuvaren ICT-arkkitehdeiksi nimitetyt Antti Patronen, Timi Rantanen sekä Jussi Taipale keskittyvät jatkossa vaativiin asiakasprojekteihin.

 

Triuvaren ICT-arkkitehdit Triuvaren ICT-arkkitehdit Antti Patronen, Timi Rantanen ja Jussi Taipale
 
Antti Patrosen vahvuuksiin kuuluu kokonaisvaltainen projektinhallinta. Antti hoitaa Triuvarella esimerkiksi IT-ympäristön haltuunotto- ja migraatioprojekteja.
 
Triuvaren toinen omistaja Timi Rantanen taitaa Microsoftin ohjelmat ja järkevimmän kokonaisuuden rakentamisen asiakkaan tilanteeseen. Timillä on tinkimätön asenne siitä, että mitään ei tehdä 'vähän sinne päin'.
 

Jussi Taipale on erityisen taitava tietoverkkojen suunnitteluun ja ylläpitoon liittyvissä kysymyksissä. Jussilla on lähes 10 vuoden kokemus palvelin- ja verkkoylläpidosta ja niiden suunnittelusta. Vahvaa osaamista Jussilta löytyy myös Linux-puolelta.

Kaikkia ICT-arkkitehteja yhdistää asioiden näkeminen kokonaisena ja IT-ympäristön suunnittelu kestävästi, väliaikaisia virityksiä vältellen.

Tämä organisaatiomuutoksen myötä voimme keskittää osaamista vaativiin kokonaisuuksiin ja täten mahdollistaa suoraviivaisemman ja paremman palvelun myös asiakkaillemme, kertoo Triuvaren palvelujohtaja Antti Niemelä. Jatkossa ICT-arkkitehdit pääsevät keskittymään erikoisasiantuntemusta vaativiin tehtäviin Triuvaren ICT-tuen ja ICT-asiantuntijoiden hoitaessa asiakkaiden päivittäisiä tarpeita.

Triuvare Oy

Triuvare Oy