Triuvare on saanut ensimmäisen palkinnon työympäristöjen arvioinnissa. Palkinto liittyy Teknologiateollisuuden Työkaari kantaa -hankkeeseen. Triuvare osallistui hankkeeseen kuuluvaan Haastamme-työympäristöarviointiin tietotekniikan palvelualan sarjassa.


Saimme tunnustusta työympäristöstämme Henkilöstövastaava Annika Heino pokkasi Triuvaren palkinnon
 

- Yksi syy osallistua oli se, että olemme suunnitelleet uuden Tampereen toimipisteemme omin nokkinemme. Halusimme saada vinkkejä siihen, mitä voimme toimitiloissa parantaa, kun emme itse ole alan eksperttejä, kertoo henkilöstövastaava Annika Heino.

Arviointiin kuului itsearviointi sekä aluehallintoviraston ylitarkastajan kartoitus. Kartoituksessa todettiin, että Triuvarella on työsuojeluun ja ensiapuvalmiuteen kuuluvat asiat kunnossa. Erityiskiitosta saatiin tarkasta työaikakirjausjärjestelmästä, viestinnästä omassa sisäisessä kanavassa Yammerissa sekä ohjeiden ja käytäntöjen kokoamisesta Sharepoint-tiedostokirjastoon. Myös Triuvaren järjestelmät vertaispalautteen antamiseen saivat kiitosta.

Vitto tuli tietotekniika palvelualan sarjassa

- Voitto tuntuu erittäin hyvältä! Lähdemme seuraavalla kerralla tavoittelemaan uudestaan ensimmäistä sijaa. On mukava saada tunnustusta myös yhteisestä toimitilaprojektista ja tietää, että toimitilauudistuksemme on onnistunut. Siitä on ollut meille monta hyötyä, erityisesti työrauhan ja työtyytyväisyyden kasvu.

Yksi palkinnon perusteluista oli alhainen sairaslomaprosentti, vuonna 2016 vain 1,42 %.

- Haluamme jatkaa samaan malliin. Työhyvinvointi ei ole koskaan valmis projekti. Se muuttuu ja elää alan vaatimusten muuttuessa. Uskon, että menestyimme arvioinnissa, koska meillä on avoin vuoropuhelu työntekijöiden kanssa. Me emme vain sanele norsunluutornista, miten hyvinvointi syntyy. Olemme aidosti kysyneet työntekijöiden mielipidettä, kertoo Heino.

Triuvare Oy

Triuvare Oy