TIEDOTE
Julkaisuvapaa.
Julkaisija: Triuvare Oy

Pirkanmaalainen pääomasijoitusyhtiö Pikespo Invest Oy Ltd on sijoittanut Triuvare Oy:öön, joka on voimakkaasti kasvava ICT-asiantuntijapalveluyritys. Triuvare palvelee tällä hetkellä asiakkaita Suomessa sekä Puolassa. Investoinnilla vahvistetaan Triuvaren uutta tuottavuusratkaisujen liiketoiminta-aluetta sekä kehitetään nykyistä ICT-infraliiketoimintaa.

Pikespo Investin mukaantulo vahvistaa Triuvarea paitsi rahallisesti, myös muilla osa-alueilla:

- Pikespo tuo Triuvarelle luonnollisesti pääomaa, mutta pelkän rahan vuoksi emme Pikespon matkaan lähteneet. Saamme tätä kautta hallitukseemme kansainvälisyysosaamista, laajennamme verkostoja ja niiden myötä asiakaskuntaamme. Vahvistamme myös strategiaosaamistamme ja laadimme yhtiölle uuden kasvustrategian tuleviksi vuosiksi. On aika laittaa seuraava vaihde silmään Triuvaren kehityksessä. Olen todella innoissani uuden omistajan mukaantulosta, kertoo Triuvaren toimitusjohtaja Toni Rantanen.

Pikespon investointia hyödynnetään erityisesti uuden liiketoiminta-alueen käynnistämiseen. Tuottavuusratkaisujen alalla ei vielä ole Suomessa toimijaa, jonka palvelut olisi suunnattu pienille ja keskisuurille yrityksille.

- Triuvaressa meitä innosti erityisesti mahdollisuudet, joita Triuvare voi tarjota PK-yrityksille. Tavoitteenamme on tehdä Triuvaresta Suomen johtava PK-yritysten tuottavuusratkaisujen tarjoaja. Triuvare on ennakkoluuloton yritys, jossa uskalletaan kokeilla uutta ja jossa työntekijöiden toimintatapa on yrittäjähenkinen ja asiakaslähtöinen, kuvailee Pikespo Investin sijoitusjohtaja Petri Antila, jolle yritys on tuttu jo pitemmältä ajalta. Antila on toiminut Triuvaren nelihenkisessä hallituksessa vuodesta 2014.

Sijoituksen vauhdittamana käynnistetään kokonaan uusi liiketoimintayksikkö, joka keskittyy PK-yritysten tuottavuutta parantaviin elementteihin. Ensimmäinen teema on tiedolla johtaminen, jonka tueksi Triuvare alkaa tarjota asiakkailleen Microsoftin Power BI -teknologiaan pohjautuvia Business Intelligence -ratkaisuja. Toinen lähtö rakentuu järjestelmäintegraatioiden ympärille. PK-yrityksissä on usein käytössä monia eri järjestelmiä, joissa on osittain samaa dataa. Kun tiedot eivät päivity automaattisesti vaikkapa taloushallinnon ja toiminnanohjausjärjestelmän välillä, syntyy väistämättäkin tehottomuutta ja kaaosta.

- Pikespon sijoituksen myötä voimme rekrytoida osaajia etupainotteisesti ja satsata enemmän myös myyntiin sekä markkinointiin ja siten vauhdittaa uuden liiketoimintayksikön käynnistämistä, kertoo toimitusjohtaja Rantanen.

Reilu osake-enemmistö pysyy jatkossakin Triuvaren perustajaveljesten Toni ja Timi Rantasen sekä työntekijäpienosakkaiden hallussa.

Taustaa:

Triuvare Oy on tamperelainen ICT-asiantuntijapalveluita PK-organisaatioille tarjoava yritys. Triuvarella on toimipisteet Tampereella ja Vantaalla sekä tytäryhtiö Puolan Wrocławissa. Yritys työllistää tällä hetkellä 28 henkeä ja tilikauden 2017-18 liikevaihto oli 2,7 miljoonaa.

Pikespo Invest Oy Ltd on alueellinen pääomasijoitusyhtiö, joka toimii yritysten strategisena kehittäjäkumppanina Pirkanmaalla ja sen lähialueilla. Pikespo Invest kiihdyttää alueellista kasvua ja tuo liiketoimintaosaamisensa kautta merkittävää lisäarvoa alueen Pk-yrityksille ja sijoittajille.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Toni Rantanen                                                Sijoitusjohtaja Petri Antila
Triuvare Oy                                                                                    Pikespo Invest Oy Ltd
toni.rantanen@triuvare.fi                                                           petri.antila@pikespoinvest.fi
puh. 040 515 6731                                                                        puh. 040 715 0459
www.triuvare.fi/                                                                           www.pikespoinvest.fi/

Triuvare Oy

Triuvare Oy