Äänestys tilikauden triuvarelaisesta järjestettiin ensimmäistä kertaa tänä vuonna.

- Äänestys haluttiin järjestää, jotta Triuvaren työntekijät kiinnittäisivät huomiota siihen, miten yrityksemme arvot näkyvät jokapäiväisessä työskentelyssämme. Kuka edustaa mitäkin arvoa parhaiten ja miksi? Mitä voin oppia tältä henkilöltä eli mitä hän tekee eri tavalla kuin muut, jotta kyseinen arvo tulee esiin hänen työskentelyssään? kertoo henkilöstövastaava Annika Heino.

Henkilöstöä pyydettiin antamaan jokaisen arvon osalta ääni sille henkilölle, jonka työskentelyssä kyseinen arvo tulee parhaiten esiin. Eniten kokonaisääniä saanut työntekijä palkittiin tilikauden triuvarelaiseksi, jonka nimi kaiverrettiin palkintotauluun. Palkinnoksi tilikauden triuvarelainen sai ylimääräisen palkallisen vapaapäivän.

- Kisa oli tasainen ja äänet äänet menivät kahdessa kategoriassa tasan.

Parhaiten Triuvaren arvoja edustavat työntekijät tilikaudella 2018-19:

ASIAKASLÄHTÖISYYS: Asiakasvastaava Mikko Tukia ja ICT-tuki Ari-Matias Angeria
JOUSTAVUUS: ICT-tuki Henri Vilento
TAVOITETTAVUUS: Asiakasvastaava Mikko Tukia ja tuotantopäällikkö Antti Patronen
SOSIAALISUUS: ICT-tuki Ari-Matias Angeria

Tilikauden triuvarelaisena 2018-19 palkittiin ICT-tuessa toimiva Ari-Matias Angeria, joka sai eniten kokonaisääniä.

- Palkinto oli yllätys ja iso kunnianosoitus työkavereilta - siispä nostan hattua ja osoitan kiitokset muille triuvarelaisille! Omalla tekemisellä olen koittanut saada muutosta aikaan ja ilmeisesti oikeita asioita on tullut tehtyä, kertoo Ari-Matias.

Tilikauden triuvarelaisena palkittiin ICT-tuen Ari-Matias Angeria. Palkinnon luovutti henkilöstövastaava Annika Heino
 
Vaikka mies itse yllättyikin saamastaan tunnustuksesta, ei palkinnon saaja tullut kollegoille yllätyksenä:
 
- Ari-Matias edustaa Triuvaren arvoja joka kategoriassa ja onkin nappivalinta tilikauden triuvarelaiseksi. Arska on huolellinen ja järjestelmällinen, erinomainen viestimään asioita sekä ulkoisesti että sisäisesti, helposti lähestyttävä ja kaikin puolin hieno tyyppi. Erityisen hieno tämä tunnustus on mielestäni siksi, että sitä ei valitse hallitus tai johtoryhmä, vaan ne kollegat ja työkaverit joiden kanssa työtä tehdään päivittäin, kommentoi henkilöstövastaava Annika.
Triuvare Oy

Triuvare Oy