Tarjoamme asiakkaille nyt myös työasemia edullisena kuukausiveloitteisena pakettina 36 kuukauden vuokra-ajalla!

Saat koneet edulliseen vuokrahintaan 36 kk sopimuksella!
 

Hinnoittelu ei perustu rahoituskertoimiin, kuten leasingyhtiöillä, vaan aina laitteen voimassaolevaan jäännösarvoon. Tämä on usein asiakkaalle kannattavampaa, kuin perinteisen rahoituksen käyttö. Jäännösarvo riippuu tuotteen sisällöstä ja siitä, miten pitkän elinkaaren omaava tuote on. Esimerkiksi pitkän elinkaaren laitteet, joilla on useiden vuosienkin jälkeen saatavilla lisäosia ja saatavuus on taattu vähintään kolmeksi vuodeksi ovat tällaisia.

Työasemien vuokraus

Malli on kätevä asiakkaalle, koska laitteet tulevat tarvittaessa automaatisesti vaihdettua 3 vuoden välein. Näin työntekijöillä on aina käytössä asianmukaiset ja toimivat laitteet. Olemme Triuvarelta yhteyksissä vuokra-ajan lähestyessä loppuaan, jotta voimme sopia jatkotoimenpiteistä. 36 kuukauden vuokrakauden päättyessä asiakas voi:

1. Irtisanoa sopimuksen, jolloin laitteet palautetaan. Tarvittaessa voidaan tehdä uusi edelleenvuokraussopimus uudesta kuukausiveloitteisesta työasemapaketista.
2. Jatkaa samoilla laitteilla ja edelleenvuokraussopimuksella.
3. Lunastaa laitteet itselleen. Hinta määritellään laitteen voimassaolevan jäännösarvon mukaan.

Vuokrahinta sisältää käyttöoikeuden sovittuihin ICT-laitteisiin vuokrakauden ajan ja kiintolevyn tietoturvallisen tyhjennyksen (1 ylikirjoituskerta) vuokrakauden päätyttyä. Mikäli tietoturvavaatimuksenne edellyttävät useampaa ylikirjoitusta, veloitetaan tällöin laitteen hävitys kulloinkin voimassaolevan Huoleton™ -palvelusopimuksen mukaisesti. Vuokrahinta ei sisällä laitteiden asennusta tai toimitusta asiakkaalle eikä laitteisiin kohdistuvia tuki-, ylläpito- tai huoltotoimenpiteitä (lukuun ottamatta laitepakettiin sisältyvää valmistajan tarjoamaa laitetakuuta), jotka veloitetaan erikseen asiakkaalla käytössä olevan ICT-tukipalvelupaketin mukaisesti.

Vuokralle on saatavilla laaja valikoima eri työasemia. Pyydä yleisimpien mallien hinnasto osoitteesta myynti@triuvare.fi tai pyydä tarjous haluamastasi mallista.

Triuvare Oy

Triuvare Oy