Pilvipalveluilla helpotetaan ja tehostetaan työntekoa

Olemme toteuttaneet jo lukuisia Office 365 -pilvipalvelun käyttöönottoja asiakkaillemme. Osana Microsoftin MCSA-sertifiointia, osa asiantuntijoistamme lähti syksyllä 2014 tavoittelemaan uusia sertifikaatteja. Antti Patronen, Mikko Koivunen ja Timi Rantanen ovat jo kaikki työskennelleet pitkään Office 365 -ympäristöissä. Vaativan suunnitteluosaamisen näytöksi jokaiselle heistä tuli joulukuussa uusi sulka hattuun merkkinä sertifioidusta osaamisesta.

Jatkuvasti uusia lisäominaisuuksia ja -palveluita tarjoava Office 365 ei ole pelkästään sähköpostin ja kalenterin pilvipalvelu, joista palvelu on entuudestaan monelle jo tuttu. Harva tietää, että mm. ryhmäviestintään erikoistunut Yammer-palvelu on mahdollista integroida osaksi Office 365 -palvelua. Integraation avulla on mahdollista lisätä tehokkuutta yrityksen sisäiseen viestintään.

Sen avulla voidaan luoda esimerkiksi projekti- tai tiimikohtaisia ryhmiä, joiden avulla ryhmäsähköpostitteluiden määrää voidaan merkittävästi vähentää. Kukapa meistä ei haluaisi sähköpostitulvaa vähentää? Ota yhteyttä myyntiimme niin kerromme, kuinka nämä työkalut saadaan teillekin käyttöön!

Triuvare Oy

Triuvare Oy