Puristeteos on vuonna 1947 perustettu perheyritys, joka valmistaa metallista koostuvia järjestelmiä asiakkaiden tarpeisiin. Tuotteita on valmistuksessa 4000 erilaista.

Puristeteoksen IT-järjestelmiin hyökättiin puolitoista vuotta sitten. Kaikki järjestelmät pimenivät ja yrityksessä jouduttiin toimimaan vanhanaikaisesti käsilähetteillä. Kun tilanne saatiin hallintaan ja koneet toimimaan, rästissä olevia asioita oli kertynyt kolmen viikon ajalta. Kokemus sai toimitusjohtaja Ville Mäenpään etsimään luotettavaa yhteistyökumppania. Triuvare löytyi ystävän antaman vihjeen pohjalta. Yhteistyökumppanin vaihto sujui tehokkaasti ja kivuttomasti. Yrityksellä on nyt käytössä Triuvaren Huoleton Premium -palvelu.

- Arjen toimivuus todistaa, että kaikki pelaa hyvin. Sen huomaa aina IT-hommissa, jos asiat eivät pelaa. Jos avaa tietokoneen eikä se lähde käyntiin, tai ei pääse sähköposteihin, niin sen huomaa heti. Meillä oli aikaisemmin aika paljon sähköpostikatkoksia, jolloin tilaukset eivät päässeet sisään. Meillä ei ole ollut tällaisia ongelmia ollenkaan Triuvaren aikana. Siitä tiedän, että meidän palikoita pidetään kunnossa. Triuvare on onnistunut tuomaan Puristeteoksen IT-infran odotetulle tasolle. Olemme saaneet hyviä vinkkejä siihen, mitä voisimme tehdä toisin. Se on mielestäni tärkeätä, koska 25 hengen yritykseen ei mahdu omaa ATK-eksperttiä töihin, kertoo Mäenpää.

Tulevaisuusorientoitunut IT-kumppani haluaa kehittyä asiakkaan myötä

"Me emme tarvitse keskinkertaisia yhteistyökumppaneita, vaan alansa parhaita.”
- Ville Mäenpää, toimitusjohtaja, Puristeteos Oy
 

- Meillä on tällä hetkellä neljäs yhteistyökumppani IT-puolella, ja tämän kokemuksen pohjalta voin sanoa, että Triuvare erottuu muista todella vahvasti. Triuvare haluaa oikeasti auttaa meitä eteenpäin. Triuvaresta huokui alusta lähtien samanlainen ajatusmaailma kuin meillä omia asiakkaitamme kohtaan. Triuvare haluaa olla kehittävä yhteistyökumppani ja ajatella kokonaisuutta. Tänä päivänä ei millään alalla ole mahdollisuutta tehdä asioita kahteen kertaan, vaan on tärkeää, että lähdetään heti oikeaan suuntaan. Koen, että meitä kohdellaan tällä hetkellä sillä tavalla.

IT:n merkitys Puristeteoksen arjessa kasvaa jatkuvasti. Yrityksen tavoitteena on digitalisoida toimintaympäristö, mikä tulee vaatimaan IT:ltä ja yhteistyökumppanilta paljon. Mukaan tulevat tuotannon ja taloushallinnon seuranta ja digitaalinen tuotannon ohjaus.

- Triuvare on osoittanut paikkansa meidän kehitysyhteistyökumppanina. Kumppaneidemme pitää olla mukana Puristeteoksen tulevaisuuden tiellä. Me emme tarvitse keskinkertaisia toimijoita, vaan alan parhaita. Uskon, että pääsemme yhdessä vielä pitkälle!

Triuvare Oy

Triuvare Oy