IT:n ulkoistaminen on joustava ja turvallinen tapa toimia pienessä yrityksessä. Triuvare on nopea ja joustava. Heidän avulla voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme, toteaa Pikonlinna Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Laura Airaksinen.

pikonlinna

Ulkoistettu IT mahdollistaa sen, että Pikonlinna Kiinteistöt saa nopeaa ja joustavaa IT-palvelua samalla, kun se keskittyy ydinliiketoimintaansa. Triuvaresta on tullut Pikonlinnalle kumppani, jonka kanssa järjestelmät on rakennettu ja joka huolehtii siitä, että arki rullaa saumattomasti.

Toimiva IT tuli Pikonlinnalle erityisen ajankohtaiseksi vuonna 2008, kun se osti vanhan sairaalakiinteistön ja alkoi kehittää tästä hoiva-alan keskittymää. Ideana on tarjota liiketiloja yrityksille, jotka tarjoavat erilaisia ikääntyville ihmisille suunnattuja asumispalveluita sekä muita hoiva-alan palveluita.

- Lähdimme rakentamaan IT:tä täysin puhtaalta pöydältä. Kaikki alkaa toimivasta arjesta: sähköpostien ja tietokoneiden toimimisesta sekä IT-tuesta. Kotisivumme sijaitsevat Triuvaren palvelimella. Lisäksi olemme pyytäneet konsultointiapua infraan ja järjestelmiin liittyviin hankintoihin. Olemme myös visioineet yhdessä tulevaisuutta ja sitä, millaisia tietoteknisiä palveluita voimme tarjota yhdessä, toteaa Pikonlinna Kiinteistöt Oy:n toimitusjohtaja Laura Airaksinen.

IT:n tärkeys on kasvanut samalla, kun Pikonlinnan toiminta on laajentunut. Suurissa pörssiyhtiöissäkin työskennellyt Airaksinen arvostaa nopeaa ja luotettavaa kumppania.

- IT:n ulkoistaminen on joustava ja turvallinen tapa toimia pienessä yrityksessä. Triuvare on nopea ja joustava. Heidän avulla voimme keskittyä ydinliiketoimintaamme.

Airaksinen näkee, että IT:n merkitys kasvaa Pikonlinnassa entisestään. Ideana on tarjota samassa kiinteistössä toimiville muille yrityksille tukipalveluita. Myös kiinteistönhallinta on vahvasti IT-pohjaista. Jatkossa on tarkoitus tuoda asiakkaille yhä enemmän IT-pohjaisia palveluita, kuten ateroiden tilaamista kotiin tai turvapalveluita.

www.pikonlinna.fi

Triuvare Oy

Triuvare Oy