"Triuvaren avulla olemme päässeet huolettomaan tilaan, jossa IT-kustannukset ovat hyvin ennakoitavissa."  Tero Nystedt, toimitusjohtaja, Pakkaus Piippo Oy

Liiketoimintojen jatkuvuuden ja helpon skaalattavuuden myötä Pakkaus Piippo Oy:ssä aloitettiin vaiheittainen kehitystyö, jolla pyrittiin eroon kahdesta omasta palvelimesta. Toijalassa sijaitsevassa yrityksessä ulkoistettiin Triuvaren toimesta ensin omalta palvelimelta Active Directory -toimialueen hallinta Microsoftin Azure-pilvipalvelimelle sekä sähköpostit Office 365 -pilvipalveluihin.

Lisäksi erillisessä vaiheessa pilveen siirretty toiminnanohjaus vähensi jäljelle jääneen palvelimen tarpeen kokonaan pois, jolloin palvelimesta päästään luopumaan heti siirtymäajan päätyttyä.

Jatkossa yrityksessä ei tarvitse keskittyä palvelimen ylläpitoon ja kehitykseen liittyvään budjetointiin, varmuuskopiointiin tai skaalaus tarpeiden ja tilanteiden muuttuessa. Lisäksi yrityksellä on nyt mahdollisuus säästää tilanteissa, joissa Azure-palvelin kytketään pois käytöstä työajan päätyttyä. Asiantuntevan kumppanin kanssa kehityshankkeista on selvitty huolettomasti, kertoo Pakkaus Piipon toimitusjohtaja Tero Nystedt.

- Yhdessä Huoleton™ Premium -ylläpitopalvelun kanssa IT-ympäristön budjetoitavuus on helppoa, kun ylläpitoon liittyen ei synny yllättäviä kuluja. Valmistauduimme pilvipalveluiden käyttöönottoon Triuvaren avustuksella myös hankkimalla nopean valokuituyhteyden kiinteistöömme. Tämän lisäksi Triuvare vastaa palomuurimme ylläpidosta, Nystedt sanoo.

Pakkaus Piippo Oy

Mitä tekee: Valmistaa kartonkitynnyreitä, tekstiilihylsyjä ja tikkatauluja
Perustettu: 1985
Kotipaikka: Toijala
Toimitusjohtaja: Tero Nystedt
Henkilöstö: 13
Liikevaihto: 1 414 000€ (2014)

Oikea IT-kumppani on kuin napakymppi

Pakkaus Piipon kaltaiselle yritykselle kokonaisvaltainen Huoleton™ Premium -ylläpitopalvelu tuo ratkaisuja arkeen, ja sen avulla taustalla tehtävällä työllä ennaltaehkäistään useita ongelmia syntymästä mm. työasemavalvonnan ja päivitystenhallinnan keinoin, kertoo Triuvaren asiakasvastaava Mikko Tukia.

- Mikäli syntyisi ongelmatilanne, joka vaatisi yhteydenottoa tukeemme, voi tukipalveluitamme käyttää Huoleton™ Premiumissa joustavasti ilman pelkoa minuuttitasolla juoksevista kustannuksista. Sen lisäksi laitteistorikon yllättäessä hyvin dokumentoidun IT-ympäristön vianselvitykset ja takuut hoidetaan nopeasti eteenpäin, jolloin yrityksen ei itse tarvitse pitää kirjaa laitteistojen sarjanumeroista, takuuajoista, myyntipaikoista tai takuun käytännöistä, Tukia kertoo.

Kartonkitynnyreiden, tekstiilihylsyjen sekä kenties kuluttajille tunnetuimman tuotteen – tikkataulujen valmistajana Pakkaus Piippo Oy katsoo luottavaisin mielin tulevaisuuteen oikean IT-kumppanin rinnalla. Yrityksessä ei ole omaa IT-päällikköä, jolloin liiketoimintaa tukevien ratkaisujen löytäminen vaatii proaktiivisuutta – josta Triuvare saa erityistä kiitosta.

- Tällä hetkellä olemme onnellisessa tilanteessa, jossa mitään suuria investointeja ei tarvitse tehdä, vaan seuraavaksi keskitymme työasemien kausittaiseen uusimiseen. Erilaisten laitteistojen ja ohjelmistolisenssien hankinnoissa ja takuiden mitoittamisessa hyödynnämme Triuvaren asiantuntijoiden apua. Triuvaren avulla on helppo suunnitella yrityksen IT-ympäristön tulevaisuutta, Nystedt kehuu.

Katso lisätietoja

Triuvare Oy

Triuvare Oy