Yksi hyvä syy lisää päivittää Windows 10 käyttöjärjestelmään: Office 365 -palveluun veloituksetta sisältyvä Azure Active Directory (AD) tuo käyttäjätilien ja salasanojen hallinnan saataville myös pienemmillekin yrityksille. Perinteisesti AD:n eli toimialueen hallinta on vaatinut oman palvelimen, mutta Office 365:n ja Windows 10:n myötä pilvipalveluna toteutettava AD on kätevä lisä IT-ympäristön hallintaan.

Office 365 -portaalin alle määritelty tunnuksien hallinta selkeyttää IT-ympäristön hallintaa etenkin silloin, kun tietokoneelle kirjautumiseen ei tarvitse muistaa eri käyttäjätilejä ja salasanoja. Samat kirjautumistiedot riittävät sekä tietokoneelle että Office 365 -palveluihin.

Lisäksi salasanan unohtuessa kirjautumisongelmat päästään ratkaisemaan entistä nopeammin IT-tuen kanssa suoraan keskitetystä hallinnasta. Mikäli yrityksellänne on käytössä Office 365 sekä Windows 10 -tietokoneita tai ajatuksia niiden päivittämiseksi, ota yhteyttä ja kerromme mielellämme lisää Azure AD:stä sekä Iisihallinta™ -käyttöönottopalvelustamme.

Triuvare Oy

Triuvare Oy