Microsoft julkaisi uudet Office 2016 -sovellukset syyskuussa. Uusiin ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa entistä tehokkaammat ryhmätyöskentelyominaisuudet. Aiemmin esimerkiksi Word-tiedoston aito yhteismuokkaaminen onnistui reaaliaikaisesti vain internet-selaimella Word Online -ympäristössä. Uudet Office 2016 -työpöytäohjelmat tuovat aidon reaaliaikaisen muokkauksen työpöydälle PC- ja Mac-tietokoneille.

Tästä on varmasti helpotusta niille käyttäjille, jotka haluavat muokata samaa tiedostoa samaan aikaan, mutta internet-selaimella toimivaa ominaisuuksiltaan riisutumpaa ympäristöä ei haluta käyttää.

Entistä laajempi tuki eri laitteille

Työkulttuuri on muuttunut viime vuosien aikana. Luemme sähköposteja -> älypuhelimella matkustaessamme, avaamme tiedoston tabletilla katseltavaksi ja jatkamme sen työstämistä työpaikalla kannettavalla tai pöytäkoneella. Teitpä töitä sitten pöytäkoneella, kannettavalla, tabletilla tai puhelimella – Office 2016 -ohjelmiston avulla pääset käsiksi työhön ja tiedostoihin entistä vaivattomammin. Windows-, Apple- tai Android-laitteille tarjolla olevat ohjelmistot eivät rajoita työntekoa vain tiettyihin laitteisiin tai käyttöjärjestelmiin.

Uuden 2016-version myötä työskentely onnistuu sujuvasti eri laitteilla, riippumatta käyttöjärjestelmän tai laitteen valmistajasta.

Oletko Office 365 -käyttäjä?

Jos olet - hyviä uutisia! Uuteen Office 2016 -versioon päivittäminen onnistuu välittömästi ilman lisämaksuja, mikäli käytössäsi on jokin seuraavista Office 365 -paketeista:

  • Office 365 Business
  • Office 365 Business Premium
  • Office 365 ProPlus
  • Office 365 Enterprise E3

Mikäli yrityksellänne on jokin muu (esim. Office 365 Business Essentials tai Office 365 Enterprise E1 -paketti), ota yhteyttä, niin kerromme miten saat edullisimmin uudet työkalut käyttöösi yhdelle tai useammalle päätelaitteelle.

Yllä oleviin paketteihin sisältyvät jatkossakin aina uusimmat Office-sovellukset sekä mahdollisuus asentaa Office-ohjelmistot jopa viiteen laitteeseen vain yhdellä käyttäjäkohtaisella kuukausimaksulla. Yhdellä kuukausimaksulla työkalusi ovat käytössä esimerkiksi pöytäkoneella, parilla eri kannettavalla, tabletilla ja älypuhelimessasi.

Moni asiakkaamme onkin huomannut muutoksen työskentelytavoissaan, että tiedostoihin ja sähköposteihin on päästävä myös muillakin laitteilla. Tällöin ei ole enää järkevää ostaa kertalisenssejä ohjelmiin, mikäli sama ohjelmisto halutaan käyttöön samalle käyttäjälle useampaan laitteeseen. Kysy myynniltämme lisää, sillä valitsemalla oikean lisenssin yrityksenne ja käyttäjienne tarpeisiin, voitte säästää merkittävästi mm. tulevaisuuden konepäivityksissä tai uusien laitteiden käyttöönotoissa.

Tutustu myös:

Office 365 -palvelupaketit, joihin Office 2016 sisältyy ilman lisämaksuja (Microsoft)
Kysy lisää myynniltämme Office 2016 -päivityksestä

Triuvare Oy

Triuvare Oy