Triuvarella vahvistetaan uutta tuottavuusratkaisujen yksikköä, jossa toimitaan Power BI -raportointityökalujen ja integraatioiden parissa.

Aikaisemmassa elämässään business controllerina toimineelle Heidi Kemppaiselle raportointi ja analytiikka ovat tuttuja työtehtäviä. Uutta on se, että Triuvarella analytiikkaa pääsee toteuttamaan laajemmin eikä pelkästään yhdelle organisaatiolle.

- Selkeä ero isompiin taloihin on työtehtävän monipuolisuus. Siinä missä isommissa organisaatiossa työ helposti siiloutuu, pienemmässä yrityksessä pääsee aitiopaikalle näkemään koko prosessin, kertoo Triuvaren tuottavuusratkaisutiimiin marraskuussa liittynyt Heidi.

Heidin työhön Triuvarella kuuluvat sekä sisäisten raporttien kehittäminen ja ylläpitäminen että asiakastyöt. Myös jatkuva uuden opettelu muodostaa ison osan työstä, sillä Microsoft kehittää Power BI -työkalua jatkuvasti ja uusia ominaisuuksia tulee lähes kuukausittain.

- Triuvarella olen ehtinyt oppia jo lyhyessä ajassa paljon uutta. Olen ollut todella tyytyväinen päästyäni Triuvaren tiimiin, koska täällä on oikeasti mahdollisuus oppia kaikki Power BI -projekteissa A:sta Ö:hön ja aina autetaan, kun uskaltaa kysyä apua. Ja työkaverit ovat aivan timanttia! Nyt avoinna oleva paikka sopiikin rohkealle tyypille, joka on sinut itsensä kanssa ja haluaa päästä näyttämään kyntensä, Heidi kommentoi.

Triuvarella on tällä hetkellä avoinna Power BI -asiantuntijan tehtävä tuottavuusratkaisujen yksikössä.

- Uusi osaajamme pääsee heti mukaan uuden liiketoiminta-alueen ensimetreille, luomaan ja kehittämään uutta palveluamme. Hommassa voi aloittaa joustavasti, kun löydämme oikean tekijän. Myös etätyöt ovat yksi mahdollisuus, kertoo henkilöstövastaava Annika Heino.

Lisätiedot avoinna olevasta paikasta ja hakuohjeet täällä.

Triuvare Oy

Triuvare Oy