Ystävänpäivänä triuvarelaiset pääsivät vierailulle paikallisen hyväntekeväisyysjärjestön toimitiloihin. Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry tukee vähävaraisia perheitä tavaralahjoituksin. Asiakkaat voivat varata ajan yhdistyksen toimipisteelle ja kerätä tarvitsemansa tavarat. Hopen valikoimasta löytyy vaatetusta laidasta laitaan sekä leluja, pelejä ja kodintarvikkeita. Toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin ja erilaisten tukityöllistettyjen avulla. Palkattuja työntekijöitä on yksi. Tarvetta Hopen kaltaiselle palvelulle on runsaasti.

- Asiakkaiden määrä on koko ajan lisääntynyt. Tampereen alueella meillä on asiakkaina nyt noin 1700 perhettä, kertoo Hopella vapaaehtoisena toimiva Susanna.

Triuvare ja HUB logistics lahjoittivat ystävänpäivänä Tampereen Hopelle kannettavia tietokoneita, tabletteja sekä puhelimia. Lahjoitus kohdennetaan sellaisille nuorille, jotka opiskelevat yläasteella tai toisen asteen koulutuksessa. Laitteet ovat iso menoerä pienituloisille perheille ja Hopelle erityisen toivottu lahjoitus.

- Meiltä kysytään paljon juuri tietokoneita, mutta yleensä meillä ei ole niitä lahjoitettavaksi, Hopelta kerrotaan.

Lahjoitettavat laitteet ovat Triuvaren asiakkaan HUB logisticsin käytöstä poistuneita laitteita. Yrityskäytössä kierto on nopeaa ja laitteet korvataan uusilla, kun takuu loppuu. Usein laitteilla on tässä vaiheessa vielä paljon kilometrejä jäljellä. Triuvarella arvioitiin HUBilta poistuneiden laitteiden kunto ja eroteltiin lahjoituskelpoiset, jotka sitten uudelleenasennettiin. Triuvaren iskujoukko toimitti ystävänpäivänä laitteet Hopen Lielahden toimipisteeseen Tampereella.

- Vihreät arvot ovat kuuluneet kiinteänä osana HUBin ajattelumalliin yrityksen alkumetreistä lähtien. HUBilla, kuten kaikilla muillakin yrityksillä, on alati kasvava yritysvastuu. Haluamme omalta osaltamme auttaa muita ja antaa hyvän kiertää. Käytöstämme poistettujen läppäreiden, tablettien sekä puhelimien lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen toimii esimerkkinä yhteisen vastuun kantamisesta. IT-laitteiden luovuttaminen vähävaraisille nuorille Hope Ry:n kautta on meille vain pieni teko, mutta toivottavasti se saa suuressa kuvassa laajemman merkityksen ja pystymme tuomaan sillä iloa muille, kommentoi HUB logisticsin markkinointi- ja viestintäpäällikkö Jani Koivistolainen.

Kuka tahansa meistä voi myös itse auttaa vähävaraisia perheitä. Hopella otetaan mielellään apua vastaan.

- Meille voi tarjota aikaansa vapaaehtoisena tai tuoda tavaralahjoituksia, kertoo Hope ry:n vapaaehtoinen Susanna.

Triuvaren iskuryhmä Annika (vasemmalla), Susanna (toinen oikealta) ja Johanna (oikealla) laitelahjoitusta tekemässä.
 
 
Vaatteiden lisäksi Hope välittää myös tavaroita ja leluja. Nämäkin karvaturrit odottelevat Hopen hyllyssä uusia emäntiä ja isäntiä.

 

Triuvare Oy

Triuvare Oy