Pirkanmaalainen IT- ja tuottavuusratkaisuja tarjoava Triuvare on ostanut oululaisen Data Cosmoksen liiketoiminnan. Liiketoimintakaupan myötä Triuvare voi tarjota palveluitaan aikaisempaa ketterämmin myös Pohjois-Suomessa.

Triuvare tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja niin IT-infran tehostamiseen ja ylläpitoon kuin liiketoiminnan digitalisoitumiseen. Triuvaren erityisosaamista ovat IT-infran kehityspalvelut sekä tuottavuusratkaisut, jotka koostuvat muun muassa tiedolla johtamisen työkaluista ja integraatioratkaisuista.

Nyt Triuvare on vahvistamassa asemaansa valtakunnallisena IT-palveluiden toimittajana. Yhtiö on ostanut oululaisen Data Cosmos Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä palveluita tarjotaan tulevaisuudessa entistä joustavammin myös Pohjois-Suomessa.

– Laajentuminen on osa strategiaamme. Haluamme tarjota palveluita lähellä asiakasta, jotta he saisivat kaiken hyödyn irti tietotekniikasta, Triuvaren toimitusjohtaja Toni Rantanen kertoo.

Kaupan myötä Data Cosmoksen liiketoiminta sulautuu Triuvareen, jossa tulee työskentelemään noin 50 henkilöä. Yhtiö tarjoaa palveluja valtakunnallisesti, ja sen toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Vaasassa, Oulussa ja Wrocławissa, Puolassa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on yhteensä noin 7 M€.

Huippuosaamista ja paikallista apua yritysten IT-haasteisiin

Digitalisaatio on muuttanut liiketoimintaympäristöä entisestään kuluneen vuoden aikana. Mediassa on puhuttu useasti digiloikasta. Liiketoiminnan ydinprosessit pohjaavat yhä useammin digitaalisiin ratkaisuihin, jonka vuoksi IT:n merkitys yrityksessä on kasvanut entisestään.

– IT on nykyisin liiketoiminnan mahdollistaja. Jos IT-palvelut eivät ole kunnossa, se vaikuttaa koko yrityksen toimintaan, Rantanen toteaa.

Asiakkaiden odotukset ovat kasvaneet ja myös kilpailu IT-alalla on kiristynyt. Liiketoimintakaupan myötä Triuvare voi vastata asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin paremmin ja paikallisemmin kuin aikaisemmin.

Jatkuva osaamisen kehittäminen ja asiakaspalveluasenne ovat Triuvarella tärkeässä osassa palveluiden tuottamista myös jatkossa.

– Triuvaren ja Data Cosmoksen yrityskulttuurissa on paljon yhtäläisyyksiä. Haluamme tarjota asiakkaillemme IT-palveluita mahdollisimman huolettomasti. Kun me autamme tietotekniikan kanssa, asiakkaamme voivat keskittyä oman liiketoimintansa kehittämiseen, Data Cosmoksen toimitusjohtaja Topi Kärkkäinen kuvaa.

Liiketoimintakauppa on myös Data Cosmokselle strategian mukainen askel. Kaupan myötä Data Cosmoksen asiakkaat saavat aikaisempaa nopeammin palvelua yllättävissäkin tilanteissa. Lisäksi palvelutarjooma laajenee muun muassa Triuvaren tuottavuusratkaisujen myötä.

Triuvare lukuina liiketoimintakaupan jälkeen

Lisätietoja:

Triuvare
Triuvare on 15 vuotta toiminut IT-yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja niin IT-infran tehostamiseen ja ylläpitoon kuin liiketoiminnan digitalisoitumiseen. Triuvaren vahvinta osaamista ovat IT-infran kehityspalvelut sekä tuottavuusratkaisut, jotka koostuvat tiedolla johtamisen työkaluista ja integraatioratkaisuista. Yhtiön toimipisteet sijaitsevat Tampereella, Vantaalla, Vaasassa ja Wrocławissa, Puolassa. https://www.triuvare.fi/ 

Data Cosmos
Data Cosmos on 10 vuotta toiminut IT-yritys, jonka erityisosaamista ovat tietoturva- ja pilvipalvelut. Lisäksi Data Cosmos tarjoaa IT-tukipalveluita yrityksille. Yhtiön toimipiste sijaitsee Oulussa. https://datacosmos.fi/ 

Triuvare Oy

Triuvare Oy