Tuorein lisäys Triuvaren tiimiin on tamperelainen datanomi Mikko Paavola. Mikko osallistuu Tampereen teknillisen yliopiston järjestämään pilvipalveluteknologian koulutukseen. Pilvipalveluasioiden lisäksi koulutusohjelmaan kuuluu opetusta tietojärjestelmäprojektien hallinnasta sekä ohjelmointirajapinnoista ja palvelinarkkitehtuurista.

ICT-tuki Mikko Paavola

Mikko on suorittanut opintoihin liittyvää neljän kuukauden työssäoppimisjaksoaan Triuvaren ICT-tuessa tammikuun puolivälistä lähtien. Omatoimiseksi ja aloitekykyiseksi työntekijäksi paljastuneen Mikon työtehtäviin kuuluu ICT-tuessa toimimisen lisäksi koneasennusten tekemistä, päivitystenhallintaa sekä palvelinraportointia. Idea yrityspaikasta syntyi osin sattumalta:

- Olin jo aikaisemmin toki kuullut Triuvaresta, mutta se palautui mieleeni WordPress-kurssilla, jolla tapasin Triuvaren työntekijän Mian. Kuulin, että Triuvare on mukava paikka olla töissä, joten laitoin hakemusta tulemaan. Olen viihtynyt todella hyvin, porukkaan on päässyt sisälle hyvin eikä ketään ole ainakaan toistaiseksi tarvinnut pelätä!

Triuvare Oy

Triuvare Oy