<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1732697147052884&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Internet-yhteys on tänä päivänä lähes välttämättömyys monella alalla. Kun yhteydet maailmalle katkeavat, menetetään usein tuntien tai ongelman laajuudesta johtuen jopa useiden päivien työpanos. Kiinteän internet-yhteyden katkeaminen voi johtua useista eri syistä, esimerkiksi päätelaitteiden rikkoutumisesta joko asiakkaan tai operaattorin päässä tai fyysisen kaapelin häiriöistä tai katkeamisesta mm. kaivinkoneen takia.

Huoleton™ -varanetti mahdollistaa työnteon jatkuvuuden, kun kiinteä yhteys pettää. Se on nopean 4G-yhteyden kautta toimiva varayhteys, joka on edullinen tapa varmistaa kiinteän verkon yhteydet. Palvelu on nimensä mukaisesti huoleton – vain yksi kuukausimaksu, ei laiteostoja, mobiililiittymäsopimuksia, konfigurointeja tai päivitysten tekemisiä itse. Hoidamme kaiken puolestasi.

Tiesitkö: Huoleton™ -varanetti tuo laajakaistayhteyden myös sinne, mihin kiinteää yhteyttä ei ole saatavilla. Tutustu palveluun täällä.

Triuvare Oy

Triuvare Oy