"Triuvarella on palveluasenne kohdillaan! Yhteistyö on joustavaa, asiantuntevaa ja selkokielistä. Yhteen numeroon soittamalla saa aina ymmärrettävän vastauksen ja palvelualttiit työntekijät hoitavat homman nopeasti kuntoon. Suosittelen muillekin!"
Tommi Nyman, Toiminnanjohtaja, Hämeen Partiopiiri ry

Triuvare on ratkaissut Hämeen Partiopiiri ry:n tietotekniset haasteet. Aikaisemmin piiri hoiti IT-hankinnat, ylläpidon ja tuen useiden eri toimijoiden kautta. Keskittämällä IT-palvelut Triuvarelle piiri on pystynyt helpottamaan ja nopeuttamaan tiedonhallintaa sekä vähentämään ylläpitoon kuluvaa aikaa. Toiminnan laatu on parantunut, kun Hämeen Partiopiiri pystyy keskittymään lasten partiotoiminnan kehittämiseen IT-laitteiden toimiessa moitteettomasti.

Kokonaisvaltainen IT-palvelu yhdellä hinnalla

Hämeen Partiopiiri on valinnut Triuvaren kattavan ja kiinteähintaisen Huoleton™ Premium –paketin, johon kuuluu kattavat IT-palvelut, mm. tuki, palvelin, palomuuri, langaton verkko, kytkimet, päivitykset, valvonta ja ongelmien ennaltaehkäisy.

Kiinteän kuukausihinnan avulla partiopiirin on ollut helpompi ennustaa ja budjetoida IT-kustannukset. Palveluun kuuluu myös Triuvaren käyttäjätuki, johon voi olla rajattomasti yhteydessä. Asiakkaan IT-historia tallennetaan suoraan Triuvaren asiakasdokumenttiin, jolloin kuka tahansa Triuvaren työntekijöistä pystyy palvelemaan asiakasta ja asia hoituu mutkattomasti ajan tasalla olevien tietojen avulla myös lomakuukausien aikana. Asiakkaalla on aina dokumentaatioon vapaa pääsy ja he voivat käyttää sitä vapaasti myös omiin tarpeisiinsa.

Katso lisätietoja:

Hämeen Partiopiiri Ry

Mitä tekee: Hämeen Partiopiiri ry on yksi Suomen Partiolaisten kymmenestä partiopiiristä. Partiopiirin toimialue ulottuu Sastamalasta Heinolaan ja Multialta Myrskylään. Toimistot partiopiirillä on Tampereella ja Lahdessa.

Partiopiirin jäseninä on 126 partiolippukuntaa, joissa toimii yli 10 000 partiolaista. Partiopiirin toimintaa suunnittelee ja toteuttaa 10 vakituista toimihenkilöä sekä n. 150 vapaaehtoista luottamushenkilöä, jotka tekevät lähes 20 000 tuntia vapaaehtoistyötä partion eteen vuosittain.

Triuvare Oy

Triuvare Oy