Hallinnon tiimin esittelyt päättää itseoikeutetusti Triuvaren toimitusjohtaja ja suurin osakkeenomistaja Toni Rantanen. Tonin päivät Triuvarella kuluvat mitä moninaisemmissa tehtävissä esimiestyöstä myynnin johtamiseen - ja onpa toimitusjohtaja nähty myös kaatunutta kahvia siivoamassa ja roskapussia kiikuttamassakin. Toni edustaa Triuvarea usein erilaisissa tilaisuuksissa ja hoitaa senkin homman kotiin jopa pikkujoulujen jälkeisenä maanantaiaamuna.

1. Mitä teet ensimmäisenä, kun tulet töihin?
Haen kupin kahvia ja voitelen aamutreenin jälkeistä kalorivajetta paikatakseni pari leipää.

2. Minkälaisista asioista tyypillinen työpäiväsi koostuu?
Melkein joka päivä agendalla on jotain henkilöstöön liittyvää ja myös jotain viestittävää, molemmat toimitusjohtajan tehtäviin kuuluvia. Lisäksi tyypilliseen päivään liittyy myös jotain kaupallista, joko olen itse asiakkaiden tai potentiaalisten tulevien asiakkaiden kanssa tekemisissä tai käyn asioita läpi meidän myynnin ja markkinoinnin tiimin kanssa. Kolmas suurempi kokonaisuus on erinäinen liiketoiminnan kehitys ja siihen liittyvät tehtävät, tästä mainittakoon esimerkkinä vaikka yhtiömme kansainvälistyminen Puolaan.

3. Mikä on puhelimesi soittoääni?
Taitaa olla iPhonen oletus, eli ns. ”Negro Garcia” -soittoääni.

4. Mitä biisiä toivot firman saunaillassa?
Toivon Saravon Pekkaa (vaikka Ilveksen mies olenkin) ihan vaan siitä syystä, että näkisin Koivusen Mikon kuuluisan Tapsu-tanssin yhä uudestaan ja uudestaan.

5. Jos saisit valita yhden supersankarikyvyn, minkä ottaisit?
En tiedä, onko supersankarikyky, vai meneekö Star Trek -linjalle, mutta teleportille olisi kyllä ollut käyttöä muutaman poikain reissun paluumatkan alkuvaiheessa.

6. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan?
Hajauttaisin miljoonan sijoitusasuntoihin / -kiinteistöihin ja jatkaisin elämääni kuten ennenkin.

7. Jos saisit valita matkan minne tahansa, mihin lähtisit?
Kirjoitan näitä vastauksia noin vuorokausi ennen lähtöä Mauritiukselle kahdeksi viikoksi. Kyllä tuo Mauritiuksen matka on sellainen unelmien täyttymys, että katsotaan nyt ensin se ensin ja unelmoidaan sitten taas lisää.

8. Mikä on paras elämänohje, jonka olet saanut?
Katse eteen ja suupielet ylöspäin!

9. Mistä Triuvarella saavuttamastasi asiasta olet eniten ylpeä ja miksi?
Erityisen ylpeä olen siitä, että olen onnistunut kasvattamaan yrityksen nollasta tähän missä nyt ollaan. Tämä kasvu on ollut seurausta tyytyväisistä asiakkaista ja tyytyväisistä työntekijöistä, joten täytyy olla ylpeä, että olen onnistunut kasaamaan tällaisen jengin meille töihin ja myöskin ylpeä siitä millaisen asiakaskokemuksen tämä jengi tuottaa päivästä toiseen meidän asiakkaillemme.

10. Jos voisit vaihtaa jonkun kanssa elämää yhdeksi päiväksi, kenen kanssa vaihtaisit ja miksi?
Vuorotellen jokaisen meidän työntekijän kanssa. Haluaisin oppia tuntemaan paremmin, mitä he tekevät ja toisaalta ihan mielelläni antaisin heille kokemuksen minun päivästäni.

Triuvare Oy

Triuvare Oy