Annika Heino vastaa yrityksen HR-asioista ja taklailee taidolla myös muut toimistoon liittyvät probleemit. Kekseliäs ja idearikas henkilöstövastaava tunnetaan erityisesti superkuulostaan, jonka ansiosta Annika on hyvin perillä toimiston tapahtumista. Testasimme myös Annikan taitoa tunnistaa triuvarelaiset pelkkien tämän esittelysarjan vastausten perusteella ja totesimme Annikan tuntevan laumansa kympin arvoisesti.

1. Mitä teet ensimmäisenä, kun tulet töihin?Henkilöstövastaava Annika Heino
Laitan valoja päälle! Suurin osa toimiston yleisistä tiloista on pimeänä kun saavun töihin, tykkään itse valosta ja siksi kiertelen ympäriinsä laittamassa valoja päälle. Sitten otan kupin kahvia ja avaan Yammerin ja sähköpostin.

2. Minkälaisista asioista tyypillinen työpäiväsi koostuu?
Moninaisista henkilöstöhallinnon tehtävistä, jotka saattavat sisältää tehtäviä ja tapahtumia aivan laidasta laitaan. Lähiaikoina tehtäväni ovat painottuneet vahvasti rekrytointeihin, resursointiin ja työhyvinvointiasioihin.

3. Mikä on puhelimesi soittoääni?
Työpuhelimessa Metallican Battery ja henkilökohtaisessa puhelimessa The Killersin Mr. Brightside. Molemmat oman tyylilajinsa mestariteoksia.

4. Mikä on paras elämänohje, jonka olet saanut?
Harrastuksen parista opittu ”Mene täysiä ja kato mitä tapahtuu” sopii aika moneen elämän osa-alueeseen.

5. Mistä Triuvarella töissä ollessasi saavuttamastasi asiasta olet eniten ylpeä ja miksi?
Kun Viinikankadun toimitilat olivat valmiit helmikuussa ja pääsimme muuttamaan uusiin tiloihin oli henkilöstövastaava hetken hyvin onnellinen. Muuttoa edeltäneet viikot olivat melko hektisiä ja oli ihanaa saada yksi konkreettinen projekti maaliin.

6. Ketä kollegaasi ihailet ja miksi?
Hallintopäällikkö Sanna Mustosen silmä yksityiskohdille ja kärsivällisyys sekä työkavereiden että Excel-taulukoiden kanssa lähentelee välillä epänormaalin rajoja.

7. Jos saisit valita matkan minne tahansa, mihin lähtisit?
Matkustaisin Alaskasta Argentiinan Tulimaahan ilman aikataulua.

8. Jos elämästäsi tehtäisiin elokuva, kuka näyttelisi sinua ja mitä lajityyppiä elokuva olisi?
Joko Pirjo Heikkilä ja todella mustalla huumorilla varustettu tragikomedia tai Beyoncé ja aivan överi musikaali. Riippuu täysin päivästä.

9. Mikä oli lapsuuden unelma-ammattisi?
Pieneläinlääkäri, kunnes alan luonnontieteellis - matemaattiset vaatimukset iskivät päin näköä.

10. Jos saisit ottaa Triuvarelta yhden asian tai ominaisuuden, minkä voisit viedä muihin yrityksiin, mitä valitsisit?
Huonon huumorin ja vapauden toteuttaa omia ideoita.

Triuvare Oy

Triuvare Oy