Triuvaren tuorein asiantuntijavahvistus on lahtelainen Jarno Mäkelä. Triuvarelle siirtymisen myötä tamperelaistuneen Jarnon löytää laatimasta verkkosuunnitelmia, konfiguroimasta palomuureja ja kytkimiä sekä selvittelemässä niiden vikatilanteita  - tai vaihtoehtoisesti opettamasta työkavereille floss dancea sekä haaveilemassa hitaista aamuista ja nopeista autoista.


Jarno Mäkelä

1. Mitä teet ensimmäisenä, kun tulet töihin?
Pistän koneen käynnistelemään ja suunnistan itselleni kupin kahvia. Päivä ei lähe kunnolla käyntiin ilman kupposta kuumaa.

2. Mikä on puhelimesi soittoääni?
Joku muumimusiikki, ollut varmaan viimeset 10 vuotta, mutta miksikäs hyvää vaihtamaan. Tosin pidän puhelinta kyllä aina äänettömällä ehkä myös tästä syystä…

3. Mitä biisiä toivot firman saunaillassa?
Paljon hyviä vaihtoehtoja, mutta yksi ehdoton olisi Foo Fighters – Walk. Enkä pelkästään toivoisi vaan laittaisin kyllä soimaan.

4. Ketä kollegaasi ihailet ja miksi?
Triuvarella kyllä ihailee jokaisen kollegan toimintaa, mutta jos olisi pakko valita kaksi niin Jussi Taipale ja Antti Patronen, kavereilla on kadehdittavan kova osaaminen!

5. Mikä on paras elämänohje, jonka olet saanut?
Ainoa epäonnistuminen on se, ettei tekemästään virheestä opi mitään… Tiedän, että kliseinen, mutta hyvä asia sisäistää.

6. Mikä on erikoisin taitosi?
Näitä taitaa löytyä… Erikoisin olisi varmaankin erilaisten esineiden hajottaminen. Tavarat tuppaa ympärillä yleensä menemään palasiksi kun niitä vaan pelkästään katsoo. Ei yleensä hirveän hyödyllinen taito kuitenkaan.

7. Jos elämäsi olisi jokin TV-sarja, mikä se olisi ja miksi?
Eiköhän tämä olisi How I Met Your Mother. Elämä tuppaa olemaan kyllä välillä samantyylistä komediaa…

8. Jos saisit valita yhden supersankarikyvyn, minkä ottaisit?
Ehdottomasti kyvyn hidastaa aikaa! Aamuisin muutama lisäminuutti ei olisi koskaan pahitteeksi ja voisi jopa aloittaa aamun joskus rauhallisesti kahvin äärellä.

9. Mitä tekisit, jos voittaisit lotossa miljoonan?
Perehtyisin sijoittamiseen vähän tarkemmin. Tietty heittäisin varmasti pitkän reissun kierrellen ympäri maapalloa. Haluaisin kyllä myös päästä testaamaan rata-autoilua sekä F1-autoa, jos tähän olisi mahdollisuus!

10. Jos voisit vaihtaa jonkun kanssa elämää yhdeksi päiväksi, kenen kanssa vaihtaisit ja miksi?
Kimi Räikkönen ja päivä olisi ehdottomasti jokin kisasunnuntai!

Triuvare Oy

Triuvare Oy