Selvitä yrityksenne tietoturvan taso oppaamme avulla

Syvennymme tietoturvan maailmaan kertaamalla ensin, millaisista elementeistä tietoturvan perustaso muodostuu. Oppaan toisella puoliskolla syvennymme kehittyneempiin ratkaisuihin, joiden avulla yritysten on helppo nostaa tietoturvan tasoa.

Oppaan avulla sinun on helppo selvittää, millä tasolla yrityksenne tietoturva tällä hetkellä on. Löydät oppaasta konkreettiset vinkit, tekniikat ja taktiikat, joilla lähteä nostamaan tietoturvan tasoa juuri niillä sektoreilla, jotka ovat yrityksenne liiketoiminnan näkökulmasta tärkeimmät.

Miksi tietoturvan tasoa kannattaa nyt nostaa?

Yritykseen kohdistuvat tietoturvahyökkäykset ovat kehittyneempiä kuin koskaan. Hyökkäyssektori on laajentunut ja nyt päätelaitteille hyökätään niin verkon, sähköpostin kuin haittaohjelmien avulla. Esimerkiksi vuonna 2019 yhdysvaltalainen National Vulnerability Database raportoi, että uusia haavoittuvuuksia tunnistettiin jopa 12 000. Yrityksillä on täysi työ pysyä kehityksen perässä.

Nykyisin suurin osa yritysten infraan kohdistuvista hyökkäyksistä ovat opportunistisia, eli hyökkäykset kohdistetaan niihin yrityksiin, joihin on helpointa päästä sisään. Tällaisessa maailmassa jo pienelläkin tietoturvan tason nostolla on suuri merkitys.

Opasta on ollut kirjoittamassa F-Securen asiantuntija

Tässä asiantuntijaoppaassa F-Securen ja Triuvaren tietoturva-ammattilaiset kertovat, millaisista tietoturvan tekniikoista ja taktiikoista yrityksissä kannattaa kiinnostua. Opasta ovat olleet kirjoittamassa F-Securen Anssi Korpilaakso ja Triuvaren Sakari Jokinen.

Tämän tietoturvaoppaan luettuasi
  • Tiedät, mitä tietoturvan ylläpito vaatii yritykseltäsi
  • Ymmärrät, miksi tietoturvaan on tärkeää ja kannattavaa panostaa
  • Osaat arvioida, täyttääkö yrityksesi tietoturvan minimivaatimukset
  • Saat lisää tietoa kehittyneemmistä tietoturvatuotteista, joilla voi nostaa yrityksesi tietoturvan tasoa

Lataa Triuvaren tietoturvaopas