Selvitä yrityksenne tietoturvan taso oppaamme avulla

Mitkä ovat tietoturvan tämän hetken minimivaatimukset? Entä millaisilla ratkaisuilla vahvistat suojausta entisestään? Tässä oppaassa syvennymme tietoturvan kannalta kriittisimpiin tekniikoihin ja taktiikoihin. 

Miksi tietoturvan tasoa kannattaa nyt nostaa?

Yritykseen kohdistuvat tietoturvahyökkäykset ovat kehittyneempiä kuin koskaan. Hyökkäyssektori on laajentunut ja nyt päätelaitteille hyökätään niin verkon, sähköpostin kuin haittaohjelmien avulla. Esimerkiksi vuonna 2019 yhdysvaltalainen National Vulnerability Database raportoi, että uusia haavoittuvuuksia tunnistettiin jopa 12 000. Yrityksillä on täysi työ pysyä kehityksen perässä.

Tietoturvan kolme eri tasoa 

Tässä asiantuntijaoppaassa Triuvaren tietoturva-ammattilaiset kertovat, mitä tietoturvan saralta täytyy minimissään olla kunnossa ja miten siirryt portaittain myös kehittyneempiin ratkaisuihin. Tiedämme, että tietoturva on laaja käsite emmekä voi yhdellä oppaalla tarjota vastauksia kaikkiin kysymyksiin – siksi olemme parhaamme mukaan vinkanneet oppaassa jatkosisältöihin, joista pääset syventymään valitsimiisi teemoihin. 

Tämän tietoturvaoppaan luettuasi
  • Tiedät, mitä tietoturvan ensimmäinen taso pitää sisällään: tämän tulisi näkemyksemme mukaan toteutua kaikissa yrityksissä kokoon ja toimialaan katsomatta
  • Ymmärrät, millaisia tietoturvakovennuksia kannattaa harkita yrityksen kasvaessa 
  • Saat lisää tietoa kehittyneemmistä tietoturvaratkaisuista
  • Hahmotat tietoturvan kokonaisuutta paremmin ja ymmärrät, miksi se on kriittistä yrityksille nykypäivänä. 

Lataa Triuvaren tietoturvaopas