Tahdotko oppia hyödyntämään Microsoft Teamsia tehokkaasti?

Yrityksille suunnattu Microsoft Teams yhdistää nykyaikaiset työskentelytavat pikaviestimen ympärille. Siksi se tulee tehostamaan monen yrityksen viestintää ja työskentelyä.

Useissa yrityksissä etätyön määrä on kasvanut ja siksi esimerkiksi kokouksiin tarvitaan uusia työkaluja. Videoneuvottelujen lisäksi yrityksen toimintaa tehostavat uudenlaiset viestintätyökalut, jotka tuovat kotonaan työskentelevän henkilöstön yhteen ajasta ja paikasta riippumatta.

Onko teidän yrityksessänne käytössä jo modernit etäyhteydet ja tehokkaan viestinnän mahdollistavat ohjelmistot? Tutustu Microsoft Teamsiin ja nosta yrityksenne sisäisen viestinnän tasoa!

Uudet työkalut ja ohjelmistot vaativat riittävää perehdytystä ja ohjeistusta. 10-osaisen videosarjamme avulla yrityksenne voi valjastaa Microsoft Teamsin tehokkaaseen käyttöön yrityksen viestintäkanavana ja etätyöskentelyn tehostajana. Tilaa videosarja sähköpostiisi täyttämällä oheinen lomake. Tallenna vastausviestinä saamasi linkki itsellesi, niin voit palata videosarjan pariin aina halutessasi.

Videosarjalla esittelemme mm nämä toiminnallisuudet:

  • Teamsin näkymä ja siinä navigointi
  • Keskustelujen ja ryhmien hallinta
  • Etäkokoustyökalut ja videoneuvottelut
  • Tiedostojen käsittely ja linkittyminen muihin Office-tuotteisiin
  • Ihmisten merkkaaminen keskusteluihin

Microsoft Teamsin alkeet