Haluatko varmistaa yrityksenne verkkoratkaisujen toimivuuden ja tietoturvan?

Webinaarissamme verkkoratkaisujen asiantuntijamme kertoo tarkemmin verkon suunnittelusta, ylläpidosta, valvonnasta ja tietoturvasta.

Jaamme konkreettisia neuvoja ja vinkkaamme tärkeimmistä tuotteista, joilla takaat yrityksenne verkkoratkaisujen tietoturvan ja toimintavarmuuden.

Tämän webinaarin kuultuasi tiedät,

  • mistä moderni verkkoratkaisujen kokonaisuus muodostuu ja mitä sen suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon.
  • miten voit varmistaa yrityksesi verkkokokonaisuuden tietoturvan – annamme konkreettiset ja helpot askeleet tietoturvatason nostamiseen.
  • mitä verkkoratkaisujen ylläpito ja valvonta vaatii ja miksi jatkuva kehittäminen on tärkeää.

Tiedätkö, mitä verkkopalveluiden kokonaisuus pitää sisällään?

Liian usein yrityksissä rakennetaan verkkoratkaisuja pistemäisesti, jolloin kokonaiskuva ei ole selkeä. Pistemäiset ratkaisut ovat hankala ylläpidon näkökulmasta, mikä aiheuttaa myös tietoturvariskejä.

Tämän webinaarin katsottuasi tiedät, mitä kaikkea moderniin verkkokokonaisuuteen sisältyy ja mitä sen suunnittelussa ja ylläpidossa tulee ottaa huomioon. Kerromme webinaarissa tarkemmin myös liikkuvan työn tuomista haasteista verkkosuunnittelun näkökulmasta. Saat vinkit muun muassa turvallisen etätyöskentelyn varmistamiseen verkkoratkaisujen näkökulmasta.

Webinaarin puhujana on ICT-arkkitehtimme Jussi Taipale

Syvenny verkkoratkaisuihin asiantuntijamme Jussi Taipaleen johdolla. Käsittelemme webinaarissa verkkoratkaisuja mahdollisimman ymmärrettävästi – ilman asiantuntijajargoniaa.Tämä webinaari toteutetaan yhteistyössä Ciscon ja TechDatan kanssa