Näin digitalisaation hyödyntäminen voi muuttaa toimintaanne

Digitalisaatio on ujuttautunut myös valmistavaan teollisuuteen. Yritysten digitaalinen maturiteetti kuitenkin vaihtelee laajasti: joillekin se on arkipäivää, mutta jotkut taas eivät ole hyödyntäneet kaikkia niitä mahdollisuuksia, joita digitaaliset työkalut tuovat niin tuotantoon kuin liiketoiminnan kehittämiseen.

Tämä opas on koottu teille, jotka haluatte pohtia uudesta näkökulmasta, miten voisitte kehittää tuotantoprosessejanne ja löytää uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Ehkä haasteenne on tuotannon seurannassa, ehkä mietitte, miten voisitte yhdistää asiantuntijuutenne, palvelun ja älykkyyden perinteiseen tuotevalmistukseen.

Digitalisaatiosta voi kehittyä kilpailuetu

Kuka tahansa pystyy ottamaan digiloikan perinteisestä konepajasta monipuolisesti dataa hyödyntäväksi palveluntarjoajaksi. Yritysten täytyy alkaa kriittisesti ja avoimesti pohtia, kuinka he voisivat hyödyntää dataa laajemmin:

  • Miten data auttaa teitä tuotteenne valmistuksessa?
  • Voitteko datan avulla tehdä täysin uudenlaisia tuotteita
  • Voiko palveluvalikoimaanne laajentaa dataa hyödyntämällä?
Siitä voi tulla teille ratkaiseva etu tiukan kilpailun markkinassa.

Helpot askeleet kohti digiloikkaa

Tätä opasta ovat olleet kirjoittamassa Triuvaren toimitusjohtaja Toni Rantanen sekä Tampereen Tiivisteteollisuuden toimitusjohtaja Aleksi Arpiainen. He jakavat nyt oman kokemuksensa sinun käyttöösi. Lue oppaasta muun muassa siitä, miten digitalisaatio voi muuttaa toimintaanne ja kuinka siitä voi kehittyä kilpailuetu.

Oppaassa vastaamme muun muassa näihin useimmin kysyttyihin kysymyksiin:

  • Miten digitalisaatio muuttaa valmistavan teollisuuden toimintaa?
  • Mitä modernien ratkaisujen käyttöönotto vaatii organisaatiolta?
  • Miten päästä liikkeelle digimatkalla?

Ota selvää täyttämällä oheinen lomake.

Lataa maksuton e-kirja digitalisaatiosta teollisuudessa