Triuvare teki maaliskuussa 2023 historiaa saavuttamalla yhtenä harvoista suomalaisyrityksistä Cisco Premier Provider-kumppanuustason. Sertifikaatin saavuttaminen on Suomessa harvinaista, sillä suomalaiset Cisco Premier Provider -tason kumppanit voidaan tällä hetkellä laskea yhden käden sormilla, joten takana on paljon kovaa työtä.

Timi Rantanen Cisco Meraki_edited

Triuvarella on vahva osaaminen Cisco Meraki-ratkaisujen tarjoajana.

Kuvassa Triuvaren teknologiajohtaja Timi Rantanen.

Sertifiointi on win-win kaikille

Premier-kumppanuutta voivat hakea kaikki IT-palveluntarjoajat, joilla on jo valmiiksi tuotteistettu Ciscon palvelut ja jotka myyvät Ciscon tuotteita vähintään 0,5 miljoonalla eurolla vuodessa.

Vaikka korkea myyntivolyymi rajoittaakin sertifikaatin saamista, Triuvaren teknologiajohtaja Timi Rantanen suosittelee lämpimästi kumppanuutta alan yrityksille. Ciscon auditointi vahvistaa yrityksen asiantuntijuutta ja mahdollistaa sen, että asiakkaat voivat luottaa yrityksen osaamiseen sertifioituna Cisco Meraki-ratkaisujen tarjoajana.

Premier-kumppanuudesta hyötyvät kaikki osapuolet – niin Cisco, kumppaniyritys kuin loppuasiakas. Cisco tietenkin haluaa, että mahdollisimman luotettava jälleenmyyjä vastaa loppuasiakkaan tarpeisiin ja loppuasiakas saa hyvän kokemuksen. Kumppaniyritykselle tämä tarkoittaa lisää liidejä ja loppuasiakkaalle taas parempaa, asiantuntevampaa ja luotettavampaa palvelua. Kaikki voittavat.

Cisco Meraki-ratkaisujen vahva asiantuntija

Sertifioinnin saavuttaminen edellytti kolmannen osapuolen auditoinnin sekä lisäksi tietysti kuukausien valmistelutyöt ja muun muassa henkilöstön koulutukset.

Cisco Merakilla tuotetut verkkopalvelut ovat yksi Triuvaren avaintuotteista, joka on jo valmiiksi tuotteistettu palvelu. Triuvarella on tästä vahva asiantuntijaosaaminen, sillä käytännössä kaikki yrityksen tarjoamat verkkopalvelut ovat olleet Cisco Merakiin liitännäisiä.

Tämä on myös hyvä uutinen alan erityisosaajille, sillä Cisco Meraki-ratkaisujen vahvana toimija yritys tuottaa palveluja paljon, ja sen myötä hyviä alan osaajia halutaan myös rekrytoida entistä enemmän.

Sertifiointi fuusion myötä myös Frendy Oy:lle

Sertifiointi hyödyttää myös jatkossa, sillä yritysfuusion myötä kumppanuus siirtyy automaattisesti myös Frendy Oy:lle. Uudessa organisaatiossa seuraava tavoite onkin gold-taso, joka on tarkoitus saavuttaa heti alkuvuodesta 2024, kun Cisco-tuotteiden myynti ylittää 2 miljoonan euron rajan.

Käytännössä Cisco Premier Provider-kumppanuuden ansiosta Triuvare ja Frendy pystyvät nyt entistä paremmin tarjoamaan loppuasiakkaalle ammattimaisempaa palvelua ja tuotteita – ilman lisäkustannuksia asiakkaalle.

partner-logoLue tästä lisää Triuvaren tarjoamista ratkaisuista.

 

 

Sonja Valtanen

Sonja Valtanen